Vragen? Neem contact met ons op

0222 327 800
Bel mij terug Stuur een e-mail

Vakantie naar de Waddeneilanden

Wanneer u kiest voor een vakantie naar de Waddeneilanden, dan kiest u natuurlijk voor een vakantie naar Texel. Want Texel is niet alleen het mooiste Waddeneiland van Nederland, het is ook nog eens het grootste. Dit betekent dat u uzelf geen moment hoeft te vervelen op Texel. Daarbij kunt u bij Villa Verhuur Texel terecht voor het boeken van een comfortabele accommodatie. Wij beschikken namelijk over maar liefst 5 verschillende vakantieparken die allen voorzien zijn van diverse soorten accommodatie mogelijkheden. Van luxe bungalow tot aan een groepsaccommodatie op Texel, in ons aanbod vindt u het allemaal.

 

 

Vakantie naar het mooiste Waddeneiland: Texel

Op Texel hoeft u uzelf geen minuut te vervelen. Het eiland is 25 km lang en 8 km breed en beschikt op dit stuk land over de meest mooie natuur. Of u nu van bossen houdt of liever geniet van het strand. Het eiland is bij uitstek geschikt om per fiets of te voet te verkennen. Er zijn tal van bijzondere fietsroutes en wandeltochten waarop u heerlijk kunt uitwaaien. Bovendien zijn er vele bezienswaardigheden en tal van activiteiten die leuk zijn voor jong en oud. Van paardrijden tot kitesurfen en van golven tot aan een bezoek aan Ecomare, op Texel kan het allemaal.

 

Luxe accommodaties op Texel

Villa Verhuur Texel biedt diverse luxe accommodaties aan op Texel. Al onze accommodaties zijn gelegen op een rustige locatie en omgeven door de prachtige natuur van Texel. Daarbij zijn alle verblijven comfortabel ingericht. Zo kunt u tijdens uw vakantie op Texel genieten van alle comfort (en misschien nog wel meer) dan dat u thuis ook gewend bent. Wanneer u dus kiest voor een luxe accommodatie van Villa Verhuur Texel weet u zeker dat uw vakantie naar de Waddeneilanden perfect zal zijn.

 

Service en comfort tijdens vakantie Waddeneilanden

Buiten dat al onze accommodaties zeer comfortabel zijn ingericht. Bieden wij ook verschillende services aan, om er zo voor te zorgen dat uw verblijf bij ons nog beter wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld iedere ochtend verse broodjes laten bezorgen. Zodat u tijdens uw vakantie iedere dag kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Of wanneer u extra wilt uitpakken, kunnen wij zelfs een champagne ontbijt voor u verzorgen. Zo zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt en u in stijl kunt genieten van uw vakantie op de Waddeneilanden.

 

Boek vandaag uw luxe accommodatie op Texel

Op onze website vindt u een overzicht van de 5 vakantieparken waarop wij diverse luxe accommodaties aanbieden. Door op een accommodatie te klikken, krijgt u direct meer informatie over het verblijf en kunt u de beschikbaarheid controleren. Wanneer gewenst, kunt u vervolgens online de accommodatie boeken. Zo bent u er zeker van dat u tijdens uw vakantie op de Waddeneilanden in het verblijf van uw keuze zit. Mocht u liever eerst contact met ons hebben of een vraag willen stellen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0222 327 800 of ons online contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.