Activiteiten op Texel

Bent u op zoek naar leuke uitjes of activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw bezoek aan Texel? Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet.

Golfbaan Texel, actief genieten

Golfbaan Texel een uitdaging voor iedereen

Ervaren golfers en enthousiaste beginners zijn van harte welkom om een balletje te slaan op golfbaan de Texelse, de enige echte golfbaan op Texel. U kunt rekenen op een gastvrije ontvangst op deze bijzondere golfbaan midden in de Texelse duinen. De prachtige locatie van golfbaan Texel geeft een extra dimensie aan het spelen van uw golf ronde. Tijdens uw spel geniet u van de omgeving van de Texelse duinen en is de wind een extra uitdaging!

 

‘De Texelse’, een unieke golf locatie

Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Uniek is de Par 3-baan waar ook de beginnende golfer uit de voeten kan. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72-baan met uitdagende hindernissen. Bij de echte golfkenners roept golfbaan Texel vergelijkingen op met authentieke Engelse en Schotse golfbanen: de zogenaamde ‘links courses'. Deze wereldberoemde golfbanen zijn bekend vanwege hun prachtige ligging in duingebieden. Golfbaan De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van! Afhankelijk van de windrichting kunt u de zee horen ruisen. Een unieke combinatie van elementen voor een heerlijke dag golfen op golfbaan Texel.

 

De totale golfaccommodatie op golfbaan Texel bestaat uit:

 

  • Par 72 Links course
  • 9 Holes Par 3 baan
  • Putting Green en Chipping Ground
  • Driving Range, deels overkapt
  • Clubhuis 't Hanenhuus
  • Golfschool met PGAH-professionals

 

Greenfee tarieven golfbaan "De Texelse" 

Golfbaan Texel heeft in samenwerking met Villa Verhuur Texel een aantrekkelijke tarieven. Gasten van Villa Verhuur Texel ontvangen korting op een Greenfee. De vouchers hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie van Villa Verhuur Texel (t/m 17 jaar speciaal tarief).

 

Par 3 baan 9 holes

Normale prijs

   Villa Verhuur prijs

maandag- vrijdag

€ 18,50

    € 18,50

weekend en feestdagen

€ 18,50

    € 18,50

 

Par 72 Linkscourse 18 holes

 

 

maandag-vrijdag

€ 80,00

    € 60,00

weekend en feestdagen

€ 80,00

    € 60,00

 

Par 72 Linkscourse 9 holes

 

 

maandag-vrijdag

€ 45,00

    € 33,75

weekend en feestdagen

€ 45,00

    € 33,75

 

Meer informatie over golfbaan "De Texelse" vind u hier.

 

Accommodaties op Texel

Boek één van de prachtige accommodaties van Villa Verhuur Texel om in aanmerking te komen voor korting bij de Golbaan op Texel. BIj ons heeft u keuze uit vakantiehuizen op 5 verschillende parken. Bekijk direct het aanbod en boek uw vakantiehuis.