Activiteiten op Texel

Bent u op zoek naar leuke uitjes of activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw bezoek aan Texel? Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet.

Paardrijden op Texel

Paardrijden op Texel

Paardrijden op Texel is een hele belevenis, zo zijn er meerdere mogelijkheden voor u om Texel te paard te verkennen. Ga voor een ontspannende bosrit of een strandrit waarbij niet alleen u maar ook het paard op Texel lekker kan uitwaaien. De unieke natuur op Texel maakt het tot een perfect eiland om paard te rijden. Ook kunt u er voor kiezen om uw eigen paard mee te nemen naar Texel. Op Texel zijn meerdere mogelijkheden om een box te huren om uw paard te stallen. Wilt u paardrijden op Texel? Als beginnende ruiter kunt u deelnemen aan de verschillende groeps- en privélessen. Ook voor de ervaren ruiter is paardrijden op Texel een ervaring om nooit te vergeten. Op meerdere locaties op Texel zijn maneges die deze paardrijdritten mogelijk maken. Rond De Koog liggen maneges zoals Elzenhof of Kikkert dicht bij de vakantiehuizen van Villa Verhuur Texel.

 

Manege Elzenhof

Vanaf uw vakantiehuis van Villa Verhuur Texel in de Koog ligt de manege Elzenhof op nog geen 500 meter afstand. Zo bent u vanaf uw woning binnen enkele minuten bij manege, gelegen aan de Schumakersweg, om paard te rijden op Texel. Manege Elzenhof biedt meerdere paard rijmogelijkheden op Texel. Zo kunt u kiezen voor bosritten maar ook strandritten. Meer informatie kunt u vinden op manegeelzenhof.nl.

 

Manege Kikkert

Manege Kikkert bevind zich, net als manege Elzenhof, op 500 meter vanaf Villa Verhuur Texel in De Koog. Manege Kikkert heeft een programma voor beginnende en ervaren ruiters om te paardrijden op Texel. Lees meer over paardrijden op Texel en de diverse ritten van manege Kikkert op de website manegekikkert.nl.

 

Ruitercentrum van der Linde

Zit u op De Witte Hoek van Villa Verhuur Texel, dan is ruitercentrum van der Linde in De Cocksdorp een aanrader. Ook zij bieden u de mogelijkheid om te paardrijden op Texel met keuze uit verschillende strand- en bosritten. Daarnaast kunt u ook een box huren om uw paard te stallen als u uw eigen paard meeneemt. Bekijk de website van ruitercentrum van der Linde voor meer informatie.

 

Accommodatie op Texel boeken

Er is op Texel zo veel te ontdekken te paard, dat dit eigenlijk niet binnen één dag mogelijk is. Boek daarom een accommodatie bij Villa Verhuur Texel om in alle rust te paardrijden op Texel en alles wat Texel te bieden heeft zo optimaal mogelijk te beleven. Bekijk onze accommodaties.